
Eriksberg Restaurang Visenten lunch
Eriksberg Restaurang Visenten
Eriksberg Restaurang Visenten ligger på Guöviksvägen 353 i Trensum. Restaurang serverar lunch på Mån-Fre 11:30-15:00. De har även helglunch på Lördagar-Söndagar kl. 11:30-15:00.
På Eriksberg Restaurang Visenten serveras lunchbuffé. Det finns även dagens soppa. Lunchbuffé kostar 179Kr.
Eriksberg Restaurang Visenten erbjuder barnmenyer eller barnrabatt.
Här hittar du lunchmenyer och mer information om restaurangen.
Kan du rekommendera lunch på Eriksberg Restaurang Visenten till andra? Vi vill veta vad du tycker om Eriksberg Restaurang Visenten!
Det här är inte restaurangens officiella webbplats. Läs mer.
Menyer, priser och öppettider kan ändras. Kontakta restaurangen direkt för aktuell information.
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Måndag
Tisdag
Torsdag, 03/04
179Kr
Under
Vecka 12-15 utvecklar vi relaxen och bygger om för att förhöja upplevelsen ännu mer
Arbetet kommer inte att påverka bastu-eller poolområdet, utan endast den allmänna ytan i relaxen.
Skrolla
Våra restauranger & menyer
Vill du boka bord i restaurang Visenten, kan du göra det direkt via BOKA BORD här ovan
Är ni fler en åtta personer i sällskapet, vänligen mejla en bokningsförfrågan till
Vill du boka bord i vår kvällsrestaurang Havsörnen i Säteriet, där vi serverar en 3-rätters
Meny, kan du göra det vid BOKA BORD nedan.
Restaurangerna Visenten och Havsörnen
Viltmat lagad med kärlek
Här på Eriksberg har vi arbetat med lokalproducerat viltkött i mer än 80 år
Viltköttet från den egna gården har naturligtvis en central roll i våra menyer, tillsammans med väl utvalda råvaror från säsongens skafferi
I gårdsmiljön har vi en kryddträdgård som är ett samarbete med Nelson Garden, som förser våra kockar med färska närodlade kryddor
Ett besök i någon av våra restauranger är en gastronomisk upplevelse för alla sinnen, med personligt bemötande och en harmonisk atmosfär där vi följer Eriksbergs cykler
Våra restauranger är öppna året runt.
Restaurang Visenten
Dagens
Lunch hela veckan
I priset ingår soppa, sallad, bröd, varmrätt, kaffe och kaka
Vi erbjuder även A la carte, SE
Meny längre ner
Med reservation för ändringar.
Vecka 14
Veckans vilt
Viltfärsbiffar på dovvilt med enbärssås, rostad potatis och rotfrukter
198Kr
Veckans fisk
Kokt torsk med klassisk äggsås och gröna ärtor, serveras med kokt potatis
225Kr
Veckans (Veg)
Mustig rotfruktsbourguignon med örtigt potatismos och syltad ostronskivling
198Kr
Vecka 15
Veckans vilt
198Kr
Veckans fisk
225Kr
Veckans (Veg)
198Kr
Vecka 16
Påskafton erbjuder vi en påskbuffé för
595Kr
A la carte meny
Vi erbjuder A la carte alla dagar då vi har öppet för
Dagens
Lunch
Köket stänger klockan 16.00
Med reservation för ändringar
VARMRÄTTER
Safariburgare hjort*, serveras med rökt cheddar, senapsdressing, picklad lök, inlagd gurka och pommes
225Kr
(*), Kron-och dovvilt
VEGETARISKT
Krispig ostburgare, serveras med aioli, inlagd gurka, tomat, rökt cheddar, sallad och pommes
225Kr
Restaurang Havsörnen
I Säteriet med (SIN) klassiskt sobra elegans finner du restaurang Havsörnen, som har en fantastisk utsikt över safariparkens savann
Nyligen har Säteriet och även restaurangen fått en rejäl uppfräschning, för att du som gäst ska känna dig sig som hemma när du är här, njuta av varandras sällskap och umgås över god mat och dryck
Säteriet är nu ett mer välkomnande/levande hus, med en än mer utvecklad social dining och lounge
Även delar av terrassen har byggs in med ett glasrum för att skapa fler sittplatser i restaurang Havsörnen.
I Havsörnen serveras genuint vällagad gourmetmat med det där lilla extra
Restaurangen är anpassad sällskap med höga förväntningar kring upplevelser av både mat och dryck
Här är det oväntade en förväntning
Vill du boka bord i restaurang Havsörnen, där vi serverar en trerätters
Meny, kan du göra det direkt via BOKA BORD här nedan
Menyn som serveras är kockens val.
Restaurang havsörnen A la carte
I Säteriet får du som gäst uppleva genuint vällagad mat från skog och hav till tallrik
Vi är stolta över att ha fokus på viltkött som kommer från Eriksberg, där mycket omsorg ger mycket smak
För att göra upplevelsen komplett, använder vi även fina råvaror från närområdet
Förrätter
Rimmad dovviltskrokett med picklad ostronskivling, rostade hasselnötter samt vintertryffel
225Kr
Rökig gädda, örtig färskost, mjölkkokt potatis, lagrad ost och syrad grädde 2
15Kr
Hummerbisque med confiterad hummer, picklad selleri, äpple, gurka och puré på eldad selleri
245Kr
Carpaccio på betor med tryffel och rökig färskost
205Kr
Varmrätter
Hjortsadel, sylta på kulturväxter och långbakad dovvilt samt smörbakad rotselleri och rosenkål
435Kr
Kåldolme på vildsvin tillsammans med vildsvinsfilé, kvitten och lingonmarmelad samt smörad brynt kålbuljong
385Kr
Skreitorsk med sandefjordsås, fänkål, schalottenlök, timjan och friterade belugalinser
385Kr
Selleri med örtiga ekmusslingar, varm misoemulsion, rostade kikärtor och libbsticka
295Kr
Alla varmrätter serveras med potatispuré på sidan
Desserter
Blåbärssorbet med chokladterrin, rostat bovete och chokladmousse smaksatt med punsch
175Kr
Getostkaka med nyponglass, mandel och lemoncurd
165Kr
Orranäs ostar, med gårdens marmelad och fröknäcke
255Kr
Trerätters
Middag
Du kan även välja en trerätters
Middag som är speciellt framtagen och komponerad av vår kökschef
Bröd och smör ingår
795Kr
Sommelierns vinpaket
645Kr
Premiumpaket 1
195Kr
Vinkällarpaket 2
495Kr
Aktuella erbjudanden och event i våra restauranger
Vår vinkällare-en upplevelse utöver det vanliga
Vi har med omsorg tagit fram en vinlista för att säkerställa kvaliteten och utveckla konceptet kring vår inglasade vinkällare, som har plats för närmare 9 000 flaskor
Våra sommelierer och kockar kombinerar nya mat-och vinupplevelser utöver det vanliga
Kalender
Det här händer på Eriksberg dag för dag!
Sök & boka
* * * * *
Lunchbuffé
179Kr
Helgbuffé
295Kr
I priset ingår dagens rätt, soppa, sallad, bröd, varmrätt, kaffe och kaka
Fredag, 04/04
179Kr
Under
Vecka 12-15 utvecklar vi relaxen och bygger om för att förhöja upplevelsen ännu mer
Arbetet kommer inte att påverka bastu-eller poolområdet, utan endast den allmänna ytan i relaxen.
Skrolla
Våra restauranger & menyer
Vill du boka bord i restaurang Visenten, kan du göra det direkt via BOKA BORD här ovan
Är ni fler en åtta personer i sällskapet, vänligen mejla en bokningsförfrågan till
Vill du boka bord i vår kvällsrestaurang Havsörnen i Säteriet, där vi serverar en 3-rätters
Meny, kan du göra det vid BOKA BORD nedan.
Restaurangerna Visenten och Havsörnen
Viltmat lagad med kärlek
Här på Eriksberg har vi arbetat med lokalproducerat viltkött i mer än 80 år
Viltköttet från den egna gården har naturligtvis en central roll i våra menyer, tillsammans med väl utvalda råvaror från säsongens skafferi
I gårdsmiljön har vi en kryddträdgård som är ett samarbete med Nelson Garden, som förser våra kockar med färska närodlade kryddor
Ett besök i någon av våra restauranger är en gastronomisk upplevelse för alla sinnen, med personligt bemötande och en harmonisk atmosfär där vi följer Eriksbergs cykler
Våra restauranger är öppna året runt.
Restaurang Visenten
Dagens
Lunch hela veckan
I priset ingår soppa, sallad, bröd, varmrätt, kaffe och kaka
Vi erbjuder även A la carte, SE
Meny längre ner
Med reservation för ändringar.
Vecka 14
Veckans vilt
Viltfärsbiffar på dovvilt med enbärssås, rostad potatis och rotfrukter
198Kr
Veckans fisk
Kokt torsk med klassisk äggsås och gröna ärtor, serveras med kokt potatis
225Kr
Veckans (Veg)
Mustig rotfruktsbourguignon med örtigt potatismos och syltad ostronskivling
198Kr
Vecka 15
Veckans vilt
198Kr
Veckans fisk
225Kr
Veckans (Veg)
198Kr
Vecka 16
Påskafton erbjuder vi en påskbuffé för
595Kr
A la carte meny
Vi erbjuder A la carte alla dagar då vi har öppet för
Dagens
Lunch
Köket stänger klockan 16.00
Med reservation för ändringar
VARMRÄTTER
Safariburgare hjort*, serveras med rökt cheddar, senapsdressing, picklad lök, inlagd gurka och pommes
225Kr
(*), Kron-och dovvilt
VEGETARISKT
Krispig ostburgare, serveras med aioli, inlagd gurka, tomat, rökt cheddar, sallad och pommes
225Kr
Restaurang Havsörnen
I Säteriet med (SIN) klassiskt sobra elegans finner du restaurang Havsörnen, som har en fantastisk utsikt över safariparkens savann
Nyligen har Säteriet och även restaurangen fått en rejäl uppfräschning, för att du som gäst ska känna dig sig som hemma när du är här, njuta av varandras sällskap och umgås över god mat och dryck
Säteriet är nu ett mer välkomnande/levande hus, med en än mer utvecklad social dining och lounge
Även delar av terrassen har byggs in med ett glasrum för att skapa fler sittplatser i restaurang Havsörnen.
I Havsörnen serveras genuint vällagad gourmetmat med det där lilla extra
Restaurangen är anpassad sällskap med höga förväntningar kring upplevelser av både mat och dryck
Här är det oväntade en förväntning
Vill du boka bord i restaurang Havsörnen, där vi serverar en trerätters
Meny, kan du göra det direkt via BOKA BORD här nedan
Menyn som serveras är kockens val.
Restaurang havsörnen A la carte
I Säteriet får du som gäst uppleva genuint vällagad mat från skog och hav till tallrik
Vi är stolta över att ha fokus på viltkött som kommer från Eriksberg, där mycket omsorg ger mycket smak
För att göra upplevelsen komplett, använder vi även fina råvaror från närområdet
Förrätter
Rimmad dovviltskrokett med picklad ostronskivling, rostade hasselnötter samt vintertryffel
225Kr
Rökig gädda, örtig färskost, mjölkkokt potatis, lagrad ost och syrad grädde 2
15Kr
Hummerbisque med confiterad hummer, picklad selleri, äpple, gurka och puré på eldad selleri
245Kr
Carpaccio på betor med tryffel och rökig färskost
205Kr
Varmrätter
Hjortsadel, sylta på kulturväxter och långbakad dovvilt samt smörbakad rotselleri och rosenkål
435Kr
Kåldolme på vildsvin tillsammans med vildsvinsfilé, kvitten och lingonmarmelad samt smörad brynt kålbuljong
385Kr
Skreitorsk med sandefjordsås, fänkål, schalottenlök, timjan och friterade belugalinser
385Kr
Selleri med örtiga ekmusslingar, varm misoemulsion, rostade kikärtor och libbsticka
295Kr
Alla varmrätter serveras med potatispuré på sidan
Desserter
Blåbärssorbet med chokladterrin, rostat bovete och chokladmousse smaksatt med punsch
175Kr
Getostkaka med nyponglass, mandel och lemoncurd
165Kr
Orranäs ostar, med gårdens marmelad och fröknäcke
255Kr
Trerätters
Middag
Du kan även välja en trerätters
Middag som är speciellt framtagen och komponerad av vår kökschef
Bröd och smör ingår
795Kr
Sommelierns vinpaket
645Kr
Premiumpaket 1
195Kr
Vinkällarpaket 2
495Kr
Aktuella erbjudanden och event i våra restauranger
Vår vinkällare-en upplevelse utöver det vanliga
Vi har med omsorg tagit fram en vinlista för att säkerställa kvaliteten och utveckla konceptet kring vår inglasade vinkällare, som har plats för närmare 9 000 flaskor
Våra sommelierer och kockar kombinerar nya mat-och vinupplevelser utöver det vanliga
Kalender
Det här händer på Eriksberg dag för dag!
Sök & boka
* * * * *
Lunchbuffé
179Kr
Helgbuffé
295Kr
I priset ingår dagens rätt, soppa, sallad, bröd, varmrätt, kaffe och kaka
Lördag, 05/04
179Kr
Under
Vecka 12-15 utvecklar vi relaxen och bygger om för att förhöja upplevelsen ännu mer
Arbetet kommer inte att påverka bastu-eller poolområdet, utan endast den allmänna ytan i relaxen.
Skrolla
Våra restauranger & menyer
Vill du boka bord i restaurang Visenten, kan du göra det direkt via BOKA BORD här ovan
Är ni fler en åtta personer i sällskapet, vänligen mejla en bokningsförfrågan till
Vill du boka bord i vår kvällsrestaurang Havsörnen i Säteriet, där vi serverar en 3-rätters
Meny, kan du göra det vid BOKA BORD nedan.
Restaurangerna Visenten och Havsörnen
Viltmat lagad med kärlek
Här på Eriksberg har vi arbetat med lokalproducerat viltkött i mer än 80 år
Viltköttet från den egna gården har naturligtvis en central roll i våra menyer, tillsammans med väl utvalda råvaror från säsongens skafferi
I gårdsmiljön har vi en kryddträdgård som är ett samarbete med Nelson Garden, som förser våra kockar med färska närodlade kryddor
Ett besök i någon av våra restauranger är en gastronomisk upplevelse för alla sinnen, med personligt bemötande och en harmonisk atmosfär där vi följer Eriksbergs cykler
Våra restauranger är öppna året runt.
Restaurang Visenten
Dagens
Lunch hela veckan
I priset ingår soppa, sallad, bröd, varmrätt, kaffe och kaka
Vi erbjuder även A la carte, SE
Meny längre ner
Med reservation för ändringar.
Vecka 14
Veckans vilt
Viltfärsbiffar på dovvilt med enbärssås, rostad potatis och rotfrukter
198Kr
Veckans fisk
Kokt torsk med klassisk äggsås och gröna ärtor, serveras med kokt potatis
225Kr
Veckans (Veg)
Mustig rotfruktsbourguignon med örtigt potatismos och syltad ostronskivling
198Kr
Vecka 15
Veckans vilt
198Kr
Veckans fisk
225Kr
Veckans (Veg)
198Kr
Vecka 16
Påskafton erbjuder vi en påskbuffé för
595Kr
A la carte meny
Vi erbjuder A la carte alla dagar då vi har öppet för
Dagens
Lunch
Köket stänger klockan 16.00
Med reservation för ändringar
VARMRÄTTER
Safariburgare hjort*, serveras med rökt cheddar, senapsdressing, picklad lök, inlagd gurka och pommes
225Kr
(*), Kron-och dovvilt
VEGETARISKT
Krispig ostburgare, serveras med aioli, inlagd gurka, tomat, rökt cheddar, sallad och pommes
225Kr
Restaurang Havsörnen
I Säteriet med (SIN) klassiskt sobra elegans finner du restaurang Havsörnen, som har en fantastisk utsikt över safariparkens savann
Nyligen har Säteriet och även restaurangen fått en rejäl uppfräschning, för att du som gäst ska känna dig sig som hemma när du är här, njuta av varandras sällskap och umgås över god mat och dryck
Säteriet är nu ett mer välkomnande/levande hus, med en än mer utvecklad social dining och lounge
Även delar av terrassen har byggs in med ett glasrum för att skapa fler sittplatser i restaurang Havsörnen.
I Havsörnen serveras genuint vällagad gourmetmat med det där lilla extra
Restaurangen är anpassad sällskap med höga förväntningar kring upplevelser av både mat och dryck
Här är det oväntade en förväntning
Vill du boka bord i restaurang Havsörnen, där vi serverar en trerätters
Meny, kan du göra det direkt via BOKA BORD här nedan
Menyn som serveras är kockens val.
Restaurang havsörnen A la carte
I Säteriet får du som gäst uppleva genuint vällagad mat från skog och hav till tallrik
Vi är stolta över att ha fokus på viltkött som kommer från Eriksberg, där mycket omsorg ger mycket smak
För att göra upplevelsen komplett, använder vi även fina råvaror från närområdet
Förrätter
Rimmad dovviltskrokett med picklad ostronskivling, rostade hasselnötter samt vintertryffel
225Kr
Rökig gädda, örtig färskost, mjölkkokt potatis, lagrad ost och syrad grädde 2
15Kr
Hummerbisque med confiterad hummer, picklad selleri, äpple, gurka och puré på eldad selleri
245Kr
Carpaccio på betor med tryffel och rökig färskost
205Kr
Varmrätter
Hjortsadel, sylta på kulturväxter och långbakad dovvilt samt smörbakad rotselleri och rosenkål
435Kr
Kåldolme på vildsvin tillsammans med vildsvinsfilé, kvitten och lingonmarmelad samt smörad brynt kålbuljong
385Kr
Skreitorsk med sandefjordsås, fänkål, schalottenlök, timjan och friterade belugalinser
385Kr
Selleri med örtiga ekmusslingar, varm misoemulsion, rostade kikärtor och libbsticka
295Kr
Alla varmrätter serveras med potatispuré på sidan
Desserter
Blåbärssorbet med chokladterrin, rostat bovete och chokladmousse smaksatt med punsch
175Kr
Getostkaka med nyponglass, mandel och lemoncurd
165Kr
Orranäs ostar, med gårdens marmelad och fröknäcke
255Kr
Trerätters
Middag
Du kan även välja en trerätters
Middag som är speciellt framtagen och komponerad av vår kökschef
Bröd och smör ingår
795Kr
Sommelierns vinpaket
645Kr
Premiumpaket 1
195Kr
Vinkällarpaket 2
495Kr
Aktuella erbjudanden och event i våra restauranger
Vår vinkällare-en upplevelse utöver det vanliga
Vi har med omsorg tagit fram en vinlista för att säkerställa kvaliteten och utveckla konceptet kring vår inglasade vinkällare, som har plats för närmare 9 000 flaskor
Våra sommelierer och kockar kombinerar nya mat-och vinupplevelser utöver det vanliga
Kalender
Det här händer på Eriksberg dag för dag!
Sök & boka
* * * * *
Lunchbuffé
179Kr
Helgbuffé
295Kr
I priset ingår dagens rätt, soppa, sallad, bröd, varmrätt, kaffe och kaka
Söndag, 06/04
179Kr
Under
Vecka 12-15 utvecklar vi relaxen och bygger om för att förhöja upplevelsen ännu mer
Arbetet kommer inte att påverka bastu-eller poolområdet, utan endast den allmänna ytan i relaxen.
Skrolla
Våra restauranger & menyer
Vill du boka bord i restaurang Visenten, kan du göra det direkt via BOKA BORD här ovan
Är ni fler en åtta personer i sällskapet, vänligen mejla en bokningsförfrågan till
Vill du boka bord i vår kvällsrestaurang Havsörnen i Säteriet, där vi serverar en 3-rätters
Meny, kan du göra det vid BOKA BORD nedan.
Restaurangerna Visenten och Havsörnen
Viltmat lagad med kärlek
Här på Eriksberg har vi arbetat med lokalproducerat viltkött i mer än 80 år
Viltköttet från den egna gården har naturligtvis en central roll i våra menyer, tillsammans med väl utvalda råvaror från säsongens skafferi
I gårdsmiljön har vi en kryddträdgård som är ett samarbete med Nelson Garden, som förser våra kockar med färska närodlade kryddor
Ett besök i någon av våra restauranger är en gastronomisk upplevelse för alla sinnen, med personligt bemötande och en harmonisk atmosfär där vi följer Eriksbergs cykler
Våra restauranger är öppna året runt.
Restaurang Visenten
Dagens
Lunch hela veckan
I priset ingår soppa, sallad, bröd, varmrätt, kaffe och kaka
Vi erbjuder även A la carte, SE
Meny längre ner
Med reservation för ändringar.
Vecka 14
Veckans vilt
Viltfärsbiffar på dovvilt med enbärssås, rostad potatis och rotfrukter
198Kr
Veckans fisk
Kokt torsk med klassisk äggsås och gröna ärtor, serveras med kokt potatis
225Kr
Veckans (Veg)
Mustig rotfruktsbourguignon med örtigt potatismos och syltad ostronskivling
198Kr
Vecka 15
Veckans vilt
198Kr
Veckans fisk
225Kr
Veckans (Veg)
198Kr
Vecka 16
Påskafton erbjuder vi en påskbuffé för
595Kr
A la carte meny
Vi erbjuder A la carte alla dagar då vi har öppet för
Dagens
Lunch
Köket stänger klockan 16.00
Med reservation för ändringar
VARMRÄTTER
Safariburgare hjort*, serveras med rökt cheddar, senapsdressing, picklad lök, inlagd gurka och pommes
225Kr
(*), Kron-och dovvilt
VEGETARISKT
Krispig ostburgare, serveras med aioli, inlagd gurka, tomat, rökt cheddar, sallad och pommes
225Kr
Restaurang Havsörnen
I Säteriet med (SIN) klassiskt sobra elegans finner du restaurang Havsörnen, som har en fantastisk utsikt över safariparkens savann
Nyligen har Säteriet och även restaurangen fått en rejäl uppfräschning, för att du som gäst ska känna dig sig som hemma när du är här, njuta av varandras sällskap och umgås över god mat och dryck
Säteriet är nu ett mer välkomnande/levande hus, med en än mer utvecklad social dining och lounge
Även delar av terrassen har byggs in med ett glasrum för att skapa fler sittplatser i restaurang Havsörnen.
I Havsörnen serveras genuint vällagad gourmetmat med det där lilla extra
Restaurangen är anpassad sällskap med höga förväntningar kring upplevelser av både mat och dryck
Här är det oväntade en förväntning
Vill du boka bord i restaurang Havsörnen, där vi serverar en trerätters
Meny, kan du göra det direkt via BOKA BORD här nedan
Menyn som serveras är kockens val.
Restaurang havsörnen A la carte
I Säteriet får du som gäst uppleva genuint vällagad mat från skog och hav till tallrik
Vi är stolta över att ha fokus på viltkött som kommer från Eriksberg, där mycket omsorg ger mycket smak
För att göra upplevelsen komplett, använder vi även fina råvaror från närområdet
Förrätter
Rimmad dovviltskrokett med picklad ostronskivling, rostade hasselnötter samt vintertryffel
225Kr
Rökig gädda, örtig färskost, mjölkkokt potatis, lagrad ost och syrad grädde 2
15Kr
Hummerbisque med confiterad hummer, picklad selleri, äpple, gurka och puré på eldad selleri
245Kr
Carpaccio på betor med tryffel och rökig färskost
205Kr
Varmrätter
Hjortsadel, sylta på kulturväxter och långbakad dovvilt samt smörbakad rotselleri och rosenkål
435Kr
Kåldolme på vildsvin tillsammans med vildsvinsfilé, kvitten och lingonmarmelad samt smörad brynt kålbuljong
385Kr
Skreitorsk med sandefjordsås, fänkål, schalottenlök, timjan och friterade belugalinser
385Kr
Selleri med örtiga ekmusslingar, varm misoemulsion, rostade kikärtor och libbsticka
295Kr
Alla varmrätter serveras med potatispuré på sidan
Desserter
Blåbärssorbet med chokladterrin, rostat bovete och chokladmousse smaksatt med punsch
175Kr
Getostkaka med nyponglass, mandel och lemoncurd
165Kr
Orranäs ostar, med gårdens marmelad och fröknäcke
255Kr
Trerätters
Middag
Du kan även välja en trerätters
Middag som är speciellt framtagen och komponerad av vår kökschef
Bröd och smör ingår
795Kr
Sommelierns vinpaket
645Kr
Premiumpaket 1
195Kr
Vinkällarpaket 2
495Kr
Aktuella erbjudanden och event i våra restauranger
Vår vinkällare-en upplevelse utöver det vanliga
Vi har med omsorg tagit fram en vinlista för att säkerställa kvaliteten och utveckla konceptet kring vår inglasade vinkällare, som har plats för närmare 9 000 flaskor
Våra sommelierer och kockar kombinerar nya mat-och vinupplevelser utöver det vanliga
Kalender
Det här händer på Eriksberg dag för dag!
Sök & boka
* * * * *
Lunchbuffé
179Kr
Helgbuffé
295Kr
I priset ingår dagens rätt, soppa, sallad, bröd, varmrätt, kaffe och kaka
Måndag, 07/04
179Kr
Under
Vecka 12-15 utvecklar vi relaxen och bygger om för att förhöja upplevelsen ännu mer
Arbetet kommer inte att påverka bastu-eller poolområdet, utan endast den allmänna ytan i relaxen.
Skrolla
Våra restauranger & menyer
Vill du boka bord i restaurang Visenten, kan du göra det direkt via BOKA BORD här ovan
Är ni fler en åtta personer i sällskapet, vänligen mejla en bokningsförfrågan till
Vill du boka bord i vår kvällsrestaurang Havsörnen i Säteriet, där vi serverar en 3-rätters
Meny, kan du göra det vid BOKA BORD nedan.
Restaurangerna Visenten och Havsörnen
Viltmat lagad med kärlek
Här på Eriksberg har vi arbetat med lokalproducerat viltkött i mer än 80 år
Viltköttet från den egna gården har naturligtvis en central roll i våra menyer, tillsammans med väl utvalda råvaror från säsongens skafferi
I gårdsmiljön har vi en kryddträdgård som är ett samarbete med Nelson Garden, som förser våra kockar med färska närodlade kryddor
Ett besök i någon av våra restauranger är en gastronomisk upplevelse för alla sinnen, med personligt bemötande och en harmonisk atmosfär där vi följer Eriksbergs cykler
Våra restauranger är öppna året runt.
Restaurang Visenten
Dagens
Lunch hela veckan
I priset ingår soppa, sallad, bröd, varmrätt, kaffe och kaka
Vi erbjuder även A la carte, SE
Meny längre ner
Med reservation för ändringar.
Vecka 14
Veckans vilt
Viltfärsbiffar på dovvilt med enbärssås, rostad potatis och rotfrukter
198Kr
Veckans fisk
Kokt torsk med klassisk äggsås och gröna ärtor, serveras med kokt potatis
225Kr
Veckans (Veg)
Mustig rotfruktsbourguignon med örtigt potatismos och syltad ostronskivling
198Kr
Vecka 15
Veckans vilt
198Kr
Veckans fisk
225Kr
Veckans (Veg)
198Kr
Vecka 16
Påskafton erbjuder vi en påskbuffé för
595Kr
A la carte meny
Vi erbjuder A la carte alla dagar då vi har öppet för
Dagens
Lunch
Köket stänger klockan 16.00
Med reservation för ändringar
VARMRÄTTER
Safariburgare hjort*, serveras med rökt cheddar, senapsdressing, picklad lök, inlagd gurka och pommes
225Kr
(*), Kron-och dovvilt
VEGETARISKT
Krispig ostburgare, serveras med aioli, inlagd gurka, tomat, rökt cheddar, sallad och pommes
225Kr
Restaurang Havsörnen
I Säteriet med (SIN) klassiskt sobra elegans finner du restaurang Havsörnen, som har en fantastisk utsikt över safariparkens savann
Nyligen har Säteriet och även restaurangen fått en rejäl uppfräschning, för att du som gäst ska känna dig sig som hemma när du är här, njuta av varandras sällskap och umgås över god mat och dryck
Säteriet är nu ett mer välkomnande/levande hus, med en än mer utvecklad social dining och lounge
Även delar av terrassen har byggs in med ett glasrum för att skapa fler sittplatser i restaurang Havsörnen.
I Havsörnen serveras genuint vällagad gourmetmat med det där lilla extra
Restaurangen är anpassad sällskap med höga förväntningar kring upplevelser av både mat och dryck
Här är det oväntade en förväntning
Vill du boka bord i restaurang Havsörnen, där vi serverar en trerätters
Meny, kan du göra det direkt via BOKA BORD här nedan
Menyn som serveras är kockens val.
Restaurang havsörnen A la carte
I Säteriet får du som gäst uppleva genuint vällagad mat från skog och hav till tallrik
Vi är stolta över att ha fokus på viltkött som kommer från Eriksberg, där mycket omsorg ger mycket smak
För att göra upplevelsen komplett, använder vi även fina råvaror från närområdet
Förrätter
Rimmad dovviltskrokett med picklad ostronskivling, rostade hasselnötter samt vintertryffel
225Kr
Rökig gädda, örtig färskost, mjölkkokt potatis, lagrad ost och syrad grädde 2
15Kr
Hummerbisque med confiterad hummer, picklad selleri, äpple, gurka och puré på eldad selleri
245Kr
Carpaccio på betor med tryffel och rökig färskost
205Kr
Varmrätter
Hjortsadel, sylta på kulturväxter och långbakad dovvilt samt smörbakad rotselleri och rosenkål
435Kr
Kåldolme på vildsvin tillsammans med vildsvinsfilé, kvitten och lingonmarmelad samt smörad brynt kålbuljong
385Kr
Skreitorsk med sandefjordsås, fänkål, schalottenlök, timjan och friterade belugalinser
385Kr
Selleri med örtiga ekmusslingar, varm misoemulsion, rostade kikärtor och libbsticka
295Kr
Alla varmrätter serveras med potatispuré på sidan
Desserter
Blåbärssorbet med chokladterrin, rostat bovete och chokladmousse smaksatt med punsch
175Kr
Getostkaka med nyponglass, mandel och lemoncurd
165Kr
Orranäs ostar, med gårdens marmelad och fröknäcke
255Kr
Trerätters
Middag
Du kan även välja en trerätters
Middag som är speciellt framtagen och komponerad av vår kökschef
Bröd och smör ingår
795Kr
Sommelierns vinpaket
645Kr
Premiumpaket 1
195Kr
Vinkällarpaket 2
495Kr
Aktuella erbjudanden och event i våra restauranger
Vår vinkällare-en upplevelse utöver det vanliga
Vi har med omsorg tagit fram en vinlista för att säkerställa kvaliteten och utveckla konceptet kring vår inglasade vinkällare, som har plats för närmare 9 000 flaskor
Våra sommelierer och kockar kombinerar nya mat-och vinupplevelser utöver det vanliga
Kalender
Det här händer på Eriksberg dag för dag!
Sök & boka
* * * * *
Lunchbuffé
179Kr
Helgbuffé
295Kr
I priset ingår dagens rätt, soppa, sallad, bröd, varmrätt, kaffe och kaka
Tisdag, 08/04
179Kr
Under
Vecka 12-15 utvecklar vi relaxen och bygger om för att förhöja upplevelsen ännu mer
Arbetet kommer inte att påverka bastu-eller poolområdet, utan endast den allmänna ytan i relaxen.
Skrolla
Våra restauranger & menyer
Vill du boka bord i restaurang Visenten, kan du göra det direkt via BOKA BORD här ovan
Är ni fler en åtta personer i sällskapet, vänligen mejla en bokningsförfrågan till
Vill du boka bord i vår kvällsrestaurang Havsörnen i Säteriet, där vi serverar en 3-rätters
Meny, kan du göra det vid BOKA BORD nedan.
Restaurangerna Visenten och Havsörnen
Viltmat lagad med kärlek
Här på Eriksberg har vi arbetat med lokalproducerat viltkött i mer än 80 år
Viltköttet från den egna gården har naturligtvis en central roll i våra menyer, tillsammans med väl utvalda råvaror från säsongens skafferi
I gårdsmiljön har vi en kryddträdgård som är ett samarbete med Nelson Garden, som förser våra kockar med färska närodlade kryddor
Ett besök i någon av våra restauranger är en gastronomisk upplevelse för alla sinnen, med personligt bemötande och en harmonisk atmosfär där vi följer Eriksbergs cykler
Våra restauranger är öppna året runt.
Restaurang Visenten
Dagens
Lunch hela veckan
I priset ingår soppa, sallad, bröd, varmrätt, kaffe och kaka
Vi erbjuder även A la carte, SE
Meny längre ner
Med reservation för ändringar.
Vecka 14
Veckans vilt
Viltfärsbiffar på dovvilt med enbärssås, rostad potatis och rotfrukter
198Kr
Veckans fisk
Kokt torsk med klassisk äggsås och gröna ärtor, serveras med kokt potatis
225Kr
Veckans (Veg)
Mustig rotfruktsbourguignon med örtigt potatismos och syltad ostronskivling
198Kr
Vecka 15
Veckans vilt
198Kr
Veckans fisk
225Kr
Veckans (Veg)
198Kr
Vecka 16
Påskafton erbjuder vi en påskbuffé för
595Kr
A la carte meny
Vi erbjuder A la carte alla dagar då vi har öppet för
Dagens
Lunch
Köket stänger klockan 16.00
Med reservation för ändringar
VARMRÄTTER
Safariburgare hjort*, serveras med rökt cheddar, senapsdressing, picklad lök, inlagd gurka och pommes
225Kr
(*), Kron-och dovvilt
VEGETARISKT
Krispig ostburgare, serveras med aioli, inlagd gurka, tomat, rökt cheddar, sallad och pommes
225Kr
Restaurang Havsörnen
I Säteriet med (SIN) klassiskt sobra elegans finner du restaurang Havsörnen, som har en fantastisk utsikt över safariparkens savann
Nyligen har Säteriet och även restaurangen fått en rejäl uppfräschning, för att du som gäst ska känna dig sig som hemma när du är här, njuta av varandras sällskap och umgås över god mat och dryck
Säteriet är nu ett mer välkomnande/levande hus, med en än mer utvecklad social dining och lounge
Även delar av terrassen har byggs in med ett glasrum för att skapa fler sittplatser i restaurang Havsörnen.
I Havsörnen serveras genuint vällagad gourmetmat med det där lilla extra
Restaurangen är anpassad sällskap med höga förväntningar kring upplevelser av både mat och dryck
Här är det oväntade en förväntning
Vill du boka bord i restaurang Havsörnen, där vi serverar en trerätters
Meny, kan du göra det direkt via BOKA BORD här nedan
Menyn som serveras är kockens val.
Restaurang havsörnen A la carte
I Säteriet får du som gäst uppleva genuint vällagad mat från skog och hav till tallrik
Vi är stolta över att ha fokus på viltkött som kommer från Eriksberg, där mycket omsorg ger mycket smak
För att göra upplevelsen komplett, använder vi även fina råvaror från närområdet
Förrätter
Rimmad dovviltskrokett med picklad ostronskivling, rostade hasselnötter samt vintertryffel
225Kr
Rökig gädda, örtig färskost, mjölkkokt potatis, lagrad ost och syrad grädde 2
15Kr
Hummerbisque med confiterad hummer, picklad selleri, äpple, gurka och puré på eldad selleri
245Kr
Carpaccio på betor med tryffel och rökig färskost
205Kr
Varmrätter
Hjortsadel, sylta på kulturväxter och långbakad dovvilt samt smörbakad rotselleri och rosenkål
435Kr
Kåldolme på vildsvin tillsammans med vildsvinsfilé, kvitten och lingonmarmelad samt smörad brynt kålbuljong
385Kr
Skreitorsk med sandefjordsås, fänkål, schalottenlök, timjan och friterade belugalinser
385Kr
Selleri med örtiga ekmusslingar, varm misoemulsion, rostade kikärtor och libbsticka
295Kr
Alla varmrätter serveras med potatispuré på sidan
Desserter
Blåbärssorbet med chokladterrin, rostat bovete och chokladmousse smaksatt med punsch
175Kr
Getostkaka med nyponglass, mandel och lemoncurd
165Kr
Orranäs ostar, med gårdens marmelad och fröknäcke
255Kr
Trerätters
Middag
Du kan även välja en trerätters
Middag som är speciellt framtagen och komponerad av vår kökschef
Bröd och smör ingår
795Kr
Sommelierns vinpaket
645Kr
Premiumpaket 1
195Kr
Vinkällarpaket 2
495Kr
Aktuella erbjudanden och event i våra restauranger
Vår vinkällare-en upplevelse utöver det vanliga
Vi har med omsorg tagit fram en vinlista för att säkerställa kvaliteten och utveckla konceptet kring vår inglasade vinkällare, som har plats för närmare 9 000 flaskor
Våra sommelierer och kockar kombinerar nya mat-och vinupplevelser utöver det vanliga
Kalender
Det här händer på Eriksberg dag för dag!
Sök & boka
* * * * *
Lunchbuffé
179Kr
Helgbuffé
295Kr
I priset ingår dagens rätt, soppa, sallad, bröd, varmrätt, kaffe och kaka
Boka hotell
Recensioner
Skulle du rekommendera Eriksberg Restaurang Visenten till andra? Lämna en kommentar!
Gillar du lunchen på Eriksberg Restaurang Visenten?
Tack för din hjälp! Vi använder den för att utveckla vår tjänst.
Något gick fel. Försök igen senare och kontakta oss via e-postadress info@mylunch.se
Tack för din hjälp! Vi använder den för att utveckla vår tjänst.
Info
Menyer, priser och öppettider kan ändras. Kontakta restaurangen direkt för aktuell information.
Lunchtider
- Mån 11:30-15:00
- Tis 11:30-15:00
- Ons 11:30-15:00
- Tor 11:30-15:00
- Fre 11:30-15:00
- Lör 11:30-15:00
- Sön 11:30-15:00
Kontakta restaurang
Adress
Guöviksvägen 353
374 96 Trensum, Sweden
3.8km från centrum
För företag
Inte medlem än? Bli medlem nu!
Användarbilder på Eriksberg Restaurang Visenten

Tack för att du skickade bilderna!
Bilder laddas inte upp till tjänst. Vänligen försök igen.
Types: jpg, jpeg, png, heic, heif, wbmp, webp, wmf.
Läs Användarvillkor
Annat i närheten
Bästa lunchrestauranger i Trensum
- Alla luncher i Trensum samlade på ett ställe!
- Lunchbuffé, à la carte eller dagens lunch? Köttbullar med potatismos, Wallenbergare eller sushi? Vegetarisk mat?
- Här hittar du allt från prisvärda bufféer till lyxiga restauranger med Michelinstjärnor i Trensum.

Se även

brunch
Vanliga frågor
Vad har Eriksberg Restaurang Visenten för dagens lunch idag?
Se lunchmeny på vår sidan. Om du har frågor eller behöver mer information om dagens lunch, kontakta gärna restaurangen via telefon eller e-post.
Vad kostar lunch på Eriksberg Restaurang Visenten?
Dagens lunch på Eriksberg Restaurang Visenten kostar 179Kr.
Vilka är restaurangens öppettider?
Eriksberg Restaurang Visenten serverar dagens lunch Mån-Sön 11:30-15:00. Om du har frågor, kontakta gärna restaurangen via telefon eller e-post.
Var ligger Eriksberg Restaurang Visenten?
Adress: Guöviksvägen 353, Trensum.
Vilka betalmedel accepterar restaurangen Eriksberg Restaurang Visenten?
Du kan betala med kort eller kontanter på Eriksberg Restaurang Visenten.
Erbjuder Eriksberg Restaurang Visenten lunch på buffé?
Ja, Restaurang Eriksberg Restaurang Visenten serverar en härlig lunch på buffé!
Är Eriksberg Restaurang Visenten barnvänligt?
Ja, Eriksberg Restaurang Visenten är en restaurang där barn är välkomna! Här finns en barnmeny, barnrabatt eller barnportion. Kontakta restaurangen för mer information.
Har Eriksberg Restaurang Visenten några luncherbjudanden?
Kontakta restaurangen för mer information.
Kan jag beställa via MyLunch.se?
Nej, det går inte att beställa via MyLunch.se.
Kan jag boka bord via MyLunch.se?
Nej, det går inte att boka bord via hemsidan. Om du vill boka bord, ta gärna direkt kontakt med restaurangen.
Vad är Eriksberg Restaurang Visenten officiella hemsida?
Sök på Eriksberg Restaurang Visenten på Google. Det kan också kallas: Eriksberg Restaurang Visenten lunch, Eriksberg Restaurang Visenten Trensum, Eriksberg Restaurang Visenten Guöviksvägen, Eriksberg Restaurang Visenten meny, Eriksberg Restaurang Visenten lunch, Eriksberg Restaurang Visenten dagens lunch, Eriksberg Vilt & Natur.